Beginners: In de eerste lessen leer je je instrument en de basistechniek voor je linker- en rechterhand. Daarna worden de lessen gericht op het leren van de muziek die jij mooi vindt. De verschillende aspecten van basspelen zoals ritme, theorie en stijl komen gaandeweg aan de orde. Als er een specifieke stijl of techniek is die je graag wilt leren, kan dit.

Ben je een gevorderde leerling dan kun je zelf aangeven welk aspect van je spel je verder wilt ontwikkelen. Wil je in het algemeen beter worden, dan kunnen we een aantal muzikale oefeningen doorlopen zodat het duidelijk wordt op welk vlak je nog wat extra hulp kunt gebruiken.

Als je de ambitie hebt om professioneel muzikant te worden, dan kunnen we (vanaf elk startniveau) hier naar toe werken. We werken dan aan speelvaardigheid, gehoortraining en theoretische kennis.

Informatie

uw keuze basgitaarles
docent Katinka Collee
lesvorm tweewekelijks individueel les
leslocatie Noorderstraat 3
lesdag di
leeftijd vanaf 7 jaar
duur jaarcursus (39 weken x 24 minuten)
start bij aanvang van en gedurende het cursusjaar
tarief < 21 jaar >1 x per week: 10 termijnen x € 67,00
tarief v.a. 21 jaar 1 x per 2 weken: 10 termijnen x € 40,53;
1 x per week: 10 termijnen x € 81,06

 

[vc_button title=”Inschrijven voor basgitaarles” target=”_self” color=”wpb_button” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://project11.nl/inschrijfformulier/?cur=2017@0020@0.1″]