Gitaar Pop&Jazz is een akoestische of elektrische gitaar leren spelen zoals je hebt leren praten. Het gaat zo: Je hoort een melodie van de docent en je speelt deze na. De docent speelt een ritme voor en jij speelt dit na tot je het zelf voelt, zonder noten. In de les spelen we jouw favoriete liedje die je meeneemt naar de les (CD, Mp3 speler, telefoon), op gehoor na. Samen luisteren we naar het liedje en spelen het samen. Eerst in kleine stukjes, totdat je het helemaal zelf kunt spelen. De docent leert je ook zelf muziek te verzinnen, door te improviseren of te componeren. Zo leer je je eigen liedjes maken. In de les wordt veel aan samenspel gedaan, zodat je met andere muzikanten kunt spelen. Dit ook weer zonder noten maar op gehoor, zoals je met je vrienden praat. Voor de gevorderden doen we dit alles, maar dan op een hoger niveau. De docent leert je in de voor jou populaire stijlen te spelen. Hou je van Rock of Blues, Dance, Hiphop, R&B, Jazz? Wil je in een bepaalde stijl leren componeren? In de les besteden we aandacht aan al deze elementen.
Voor de gevorderde leerling besteedt de docent meer aandacht aan muziektheorie. Je leert alle klanken die je gebruikt een naam te geven en als je wilt leert de docent je dit ook opschrijven in notenschrift.

Informatie

uw keuze gitaarles pop&jazz
docent Edwin de Herder, Mark Hoeksma
lesvorm wekelijks individueel les. Tweewekelijks les is mogelijk voor gevorderde leerlingen.
leslocatie Noorderstraat 3
lesdag in overleg
leeftijd vanaf 7 jaar
duur jaarcursus (39 weken x 24 minuten)
start bij aanvang van en gedurende het cursusjaar
tarief < 21 jaar >1 x per week: 10 termijnen x € 67,00
tarief v.a. 21 jaar 1 x per 2 weken: 10 termijnen x € 40,53;
1 x per week: 10 termijnen x € 81,06

 

[vc_button title=”Inschrijven voor gitaarles pop&jazz” target=”_self” color=”wpb_button” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://project11.nl/inschrijfformulier/?cur=2017@0090@0.1″]