De laag koper instrumenten kun je al leren bespelen vanaf ongeveer 8 jaar. Tromboneles vanaf 9 jaar, afhankelijk van de lengte van het kind.

Het bespelen van een koperen blaasinstrument is wel afhankelijk van de fysieke gesteldheid van de persoon. Alle instrumenten zijn heel goed geschikt om als volwassene mee te beginnen.

Al na een korte periode is het mogelijk om te gaan samenspelen in een orkest. Er zijn verschillende orkesten in onze werkgebied. De docent kan je hierover informeren.

Je kunt bijvoorbeeld spelen in een Harmonie-orkest, Fanfare, Brassband, Big Band. Er zijn natuurlijk ook kleinere ensembles. De genres variëren van klassiek tot jazz, lichte muziek.

Informatie

uw keuze tromboneles, tubales
docent Bert Ridder
lesvorm wekelijks individueel les. Tweewekelijks les is mogelijk voor gevorderde leerlingen.
leslocatie Noorderstraat 3
lesdag in overleg
leeftijd vanaf 8 jaar
duur jaarcursus (39 weken x 24 minuten)
start bij aanvang van en gedurende het cursusjaar
tarief < 21 jaar >1 x per week: 10 termijnen x € 67,00
tarief v.a. 21 jaar 1 x per 2 weken: 10 termijnen x € 40,53;
1 x per week: 10 termijnen x € 81,06

 

[vc_button title=”Inschrijven voor trombone” target=”_self” color=”wpb_button” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://project11.nl/inschrijfformulier/?cur=2017@0174@0.1″]
[vc_button title=”Inschrijven voor tuba” target=”_self” color=”wpb_button” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://project11.nl/inschrijfformulier/?cur=2017@0175@0.1″]