Op de afdeling zang Pop&Jazz valt een hoop te beleven. We hebben leerlingen in alle leeftijdscategorieën. De jongsten zijn acht, de oudsten de vijftig gepasseerd. De drie zang coaches hebben een afgeronde conservatoriumopleiding en zijn daarnaast op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zangtechniek (EVTS, CVT). Ze geven les in alle stijlen. Je bepaalt samen met je docent welke songs je zingt.

Docenten Ciska, Christie en Charllotte zijn tevens ervaren songwriters, ze kunnen je begeleiden in het schrijven van je eigen songs. Dit kan op elk niveau, of je nou al ervaring hebt en/of verdieping wilt of juist de allereerste stappen in richting eigen muziek zet.
Als je dat wilt, zijn er door het jaar heen veel mogelijkheden om op te treden. Van een klein optreden in de school tot optredens op de Stadsfeesten, Manifesto, Huis Verloren en Schouwburg Het Park. Zo verleg je je grenzen en leer je wat er komt kijken bij optreden voor publiek. Ook geven we performance workshops als ondersteuning daarvoor. Het is mogelijk om individueel les te nemen of als duo. Wekelijks of eens per twee weken. We hebben speciale Singing classes voor jongeren en volwassenen. Nieuw is onze cursus voor kids en jongeren “Sing Your Heart Out!” In 10 lessen leer je de beginselen van het zingen in een groep, krijg je e-learning lessen, coaching, maak je een geluidsopname en een eigen videoclip. “Sing Your Heart Out!”kan alleen starten bij voldoende deelname.

Proefles

Als je wilt kennismaken met onze zangdocenten en manier van lesgeven kun je je inschrijven voor een vrijblijvende gratis individuele proefles of je kunt een keer komen kijken bij één van onze Singing Classes of onze bands.

Mogelijkheden

We hebben verschillende mogelijkheden om aan je muzikale wensen tegemoet te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op! Als je gerichte dingen hebt waar je aan wilt werken (bijvoorbeeld een solo in je koor of een zangtechnisch probleem) kun je in overleg ook een korte periode lesnemen.

Groepslessen/Singing classes

Dit zijn groepslessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Vier leerlingen = 60 minuten, 5 leerlingen = 75 minuten, 6 leerlingen = 90 minuten les.

Instantkoor

Elke eerste maandag van de maand olv Ciska Ruitenberg: muzikaal vrijzwemmen, no strings attached.
We zingen alles wat los en vast zit :eenstemmig, meerstemmig, gospel, folk, wereldmuziek, renaissance of hits. Improviseren of niet. Voor iedereen die zin heeft om de sterren van de hemel te zingen, iets wil leren over hoe je je stem kunt laten opbloeien maar een beetje teveel bindingsangst heeft voor een koor.
Kosten 7,50 Als je zangles hebt via Muziekschool Boedijn is het gratis.

Workshops

We organiseren regelmatig korte (zang) workshops. Ben je tussen de 10 en 14 jaar en zing je graag mee met youtube hits? Dan is de cursus “Sing Your Heart Out” misschien iets voor jou. Houd onze website in de gaten!

Combineren

Als je graag jezelf wilt begeleiden bij het zingen is het een idee om een combi te maken van pianoles of gitaarles en zangles. Dan heb je de ene week zangles en de andere week les op een instrument.

Optredens

Optreden is leuk en leerzaam! We organiseren er een flink aantal per jaar voor alle niveau’s, solo en in groepen. Deelnemen aan optredens (bijv. in Manifesto, Huis Verloren, Loft der Zotheid, Schouwburg het Park en de Hoornse Stadsfeesten) zit inbegrepen bij de lessen.

Informatie

uw keuze zangles pop&jazz
docent Charllotte Karlsted, Ciska Ruitenberg, Christie van der Stal
lesvorm wekelijks individueel les. Tweewekelijks les is tevens mogelijk. Groepsles mogelijk, in de vorm van Singing Classes.
in overleg
leslocatie Noorderstraat 3
lesdag ma t/m vr
leeftijd vanaf 8 jaar
duur jaarcursus (39 weken x 24 minuten)
start bij aanvang van en gedurende het cursusjaar
tarief < 21 jaar >1 x per week: 10 termijnen x € 67,00;
singing class (groep van 6 ll), 1 x p/wk 90 minuten: 10 termijnen x € 42,83
tarief v.a. 21 jaar 1 x per 2 weken: 10 termijnen x € 40,53;
1 x per week: 10 termijnen x € 81,06;
singing class (groep van 6 ll), 1 x p/wk 90 minuten: 10 termijnen x € 51,83

 

[vc_button title=”Inschrijven voor zangles pop&jazz” target=”_self” color=”wpb_button” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://project11.nl/inschrijfformulier/?cur=2017@0200@0.1″]